Сталеві вироби: швелер від компанії Вікант

Компанія Вікант вже багато років займає лідируючі позиції на ринку металопрокату. Якість і надійність продукції компанії перевірені роками. Безліч філій по всій Україні підтверджують ефективність і прогресивність її роботи. Всі будівельні компанії, які співпрацювали з металобазами Вікант, залишають тільки позитивні відгуки про роботу з даною компанією. Багаторічний досвід роботи компанії завоював довіру споживачів. Адреси металобази Вікант в Україні

Швелер гарячекатаний

Сталевий швелер - це сталевий виріб П-подібної форми. Ширина полиць може становити від 33 мм до 115 мм, а висота від 50 мм до 400 мм. Купити швелер сталевий пропонує компанія Вікант. Співробітники мережі металобаз Вікант допоможуть підібрати необхідний тип швелера, відповідно до вимог замовника. Замовлення продукції можна оформити прямо на сайті компанії. Швидка доставка і якість обслуговування вам гарантується.

Типорозмір швелера це:

[list ENGINE="disc"]
[list_item]Висота полиць;[/list_item]
[list_item]Товщина стінок;[/list_item]
[list_item]Відстань між стінками.[/list_item]
[/list]

Ціни на такий вид металопрокату залежать від його типорозміру. Звичайна модель -це рівнополичний швеоер, але можуть виготовлятися і різнополичні варіанти.

Гарячекатаний швелер виробляється способом прокатки на верстатах. Верстати налаштовуються відповідно з типорозміром. ГОСТ 8240-89 регламентує виробництво даного виду прокату.

Застосування швелера

Виріб застосовується, щоб забезпечити стійкість різних конструкцій з металу. При спорудженні металоконструкцій швелер використовують для жорсткого армування елементів будівництва. Цей клас металопрокату застосовують у всіх видах масштабного будівництва, так як більш надійного елемента, не існує.

Сталевий швелер володіє відмінними механічними характеристиками, тому його застосування можливе в промислових спорудах. Він використовується в будівництві мостів і опорних колон. Цей прокат можливо застосовувати як елемент, який може прийняти на себе напругу. У такій ситуації сталевий швелер виступає як «розвантажник» напруги в різних конструкціях.

Широке застосування даного металопрокату в машинобудуванні, суднобудуванні, верстатобудуванні доводить його стійкість і надійність. Дуже зручно будувати пологі підйоми і доріжки для виїзду за допомогою цього виробу.

Компанія "Вікант" пропонує споживачам широкий асортимент швелерів. Замовник завжди буде проінформований про якість виробу і інших важливих показниках металопрокату.

Видео