Відпочинок у Карпатах

Відпочинок в Карпатах - це справжній оазис, який сховає вас від усіх турбот і занепокоєнь. Усе робоче життя залишиться десь дуже далеко, коли ви побачите на власні очі еко-курорт під назвою «Ізкі», що розташований як раз біля околиці Міжгір’я на Закарпатті. До речі, тут на відпочинок в Карпатах ціни, на житло, зокрема, досить прийнятні, а отже не відволікатимуть від того, щоб насичатись енергетикою активного та здорового відпочинку. Висота, на якій розташований курорт, є максимально комфортабельною для організму людини, що дозволяє одночасно заглибитись в обійми природи, але при цьому будинок вашого відпочинку буде обладнаний всіма необхідними досягненнями цивілізації, серед яких обов’язково є супутникове телебачення та інтернет.

Для того, щоб відпочинок був не тільки здоровим, але й оздоровчим, готель розташований не далі ніж в 50 метрах від джерела природної води, яка безперечно допоможе насичати організм необхідними мікроелементами та комплексом мінералів. Окрім цього, знаходячись на цьому відпочинку, також можна скористуватись казковою банею або отримати безліч задоволення, спробувавши декілька видів масажу. Пілінг, різні СПА-програми, а також фізіо- та фітотерапія, які теж можливо випробувати впродовж відпочинку, допоможуть розслабитись повністю. Для тих, хто полюбляє дещо особливе і нестандартне, курорт приготував оригінальну процедуру купання під відкритим небом у чані в мінеральній воді. Захоплення і корисність вашому організму гарантовані.

Відпочинок у Карпатах об’єднує любителів самого різноманітного відпочинку, адже незалежно від того, полюбляєте ви пригоди та активність або ж є прихильником затишку та спокою, будь хто з вас знайде на цьому відпочинку щось для себе. Безліч можливостей та цікавих варіантів можна знайти в будь-який сезон. Почнемо з всіляких екскурсій по окрузі, наприклад, на пасіку. Там, окрім секретів бджільництва, вам також розкриють чудесний смак питного меду, адже дегустація також є частиною й екскурсії, і вашої карпатської терапії. Вивчення пам’яток та мальовничих куточків природи якнайкраще буде можливим на велосипедах. Але, якщо є бажання додати екстриму та швидкості, курорт може запропонувати джип-сафарі, квадрацикли або пейнтбол. Якщо, окрім швидкості та екстриму, ви є фанатом висоти, випробуйте польоти на параплані, вони незабутні. Якщо вам до душі висота і спокій, є сенс відважитись на екскурсії з вертольотом, це чудова можливість побачити і роздивитись всю навколишню красу живих масиві. Спускаючись на землю, можна обрати відпочинок, що об’єднає вас з природою щонайближче, а саме верхова їзда. Навіть якщо ви ніколи не каталися на конях верхи, але дуже хотіли б спробувати, поряд розташована школа, яка допоможе здобути необхідну майстерність. І нарешті гірськолижні траси знаходяться всього в декількох метрах від вашого місця проживання. Катаєтесь ви на лижах професійно чи лише мрієте про те, щоб спробувати, не так важливо, адже тут інструктори, які з радістю допоможуть відчути себе впевнено на лижах. Для найдосвідченіших і непосидючих курорт може запропонувати виїзні екскурсії до замку «Паланок», що розташований в Мукачево, до термального озера в Берегово, а також в єдину поки що на всій Україні сироварню, де користуються швейцарськими технологіями виготовлення сиру. Ваш відпочинок в Карпатах може бути незабутнім.

За матеріалами izki.com.ua.