Уроки англійської мови для дітей

Опубликовано: 25 февраля 2017
763 раз

Вченими доведено, що до п'ятирічного віку діти розвиваються по особливому. Саме у цей період вони з легкістю запам'ятовують вірші, нові слова. Тому багато батьків бажають, щоб їхня дитина якомога раніше почала вивчати іноземну мову. Хоча думки з цього приводу різняться. Якщо одні батьки бачать у цьому перспективу, то інші говорять про те, що раннє вивчення іноземної мови шкодить розвитку дитини. Але, якщо прислухатися до думки експертів, то вони у цій затії бачать лише плюси.

Переваги вивчення англійської мови у ранньому віці

Вивчення іноземної мови у ранньому віці дається дитині набагато легше. Наприклад, дорослій людині освоїти початковий рівень з англійської мови набагато складніше. А дитина, яка тільки починає пізнавати і вивчати свою рідну мову, розвиває навички вбирання мови і все, що чує, досить легко запам'ятовує. Такі діти матимуть ще й переваги перед однолітками. Ті почнуть тільки схоплювати ази англійської мови, а ваша дитина буде легко нею спілкуватися.

Крім того, діти, які почали рано вивчати англійську мову, не матимуть потім жодного страху перед помилками. Весь освітній процес вони будуть сприймати у ігровій формі. Дітки ж, які тільки почали її вивчати, можуть боятися бути висміяними через те, що сказали слово або речення неправильно. В юні роки у дітлахів зазвичай є багато вільного часу, тому пізнанню англійської мови можна віддаватися повністю. В майбутньому дитина зможе вчитися за кордоном. Сьогодні є досить багато привабливих програм, у тому числі і безкоштовних.

Як знайти гарного репетитора?

Якщо ви вирішили, що ваша дитина повинна вивчати іноземну мову з дитинства, то потрібно знайти гарного репетитора. А з цим можуть бути проблеми. Адже потрібен професійний викладач, який має досвід роботи, вміє знаходити спільну мову з дітьми. Допомогу у пошуку професійного репетитора надає сервіс https://buki.com.ua/tutors/anhliiska-mova/Kyyiv/. На сайті компанії можна знайти перевірених репетиторів, які мають великий досвід роботи, у тому числі з дітьми.

До слова, тут свої анкети уже розмістило близько 10 тисяч репетиторів. Якщо у вас є бажання, то репетитора вам можуть підібрати працівники сервісу. Для цього в спеціальних полях на сайті вам достатньо ввести мобільний телефон, ім'я учня, а також написати невеличке повідомлення. Потім натиснути кнопку "Подати заявку". Якщо ви передивились анкети репетиторів і якийсь вас зацікавив, то натисніть кнопку "Зв'язок з репетитором" та залиште йому свої контактні дані. Він обов'язково з вами зв'яжеться.